Skip to main content
Evenimente

Pitești – Curtea de Argeș: LANSARE, 23 aprilie 2021

By mai 7, 2021septembrie 6th, 2022No Comments
pitesti curtea de arges lansare - invictus romania

Campania #ROMÂNIAeINVICTUS a început!

În data de 23 aprilie, am parcurs prima etapă, care a însemnat pedalarea distantei dintre Pitești și Curtea de Argeș.

Am luat startul de la Poarta Eroilor din Pitești, un element simbol care ne amintește de sacrificiul celor care au pus dragostea de țară înainte de propriile interese, așa cum fac și militarii noștri răniți in teatrele de operații, cu destinația Curtea de Argeș, respectiv Batalionul 33 Vânători de Munte “Posada”.

Alături de noi a fost și directorul Statului Major al Apărării, domnul general-maior Corneliu POSTU, care a evidențiat importanța proiectului Invictus, respectul cuvenit militarilor noștri răniți și importanța mesajului pe care aceștia ni-l transmit:

“Să nu renunțăm, oricât ar fi de greu”.

De asemenea, ne-a transmis și faptul că susține acest proiect și că avem cea mai importantă misiune, aceea de a educa generațiile tinere în spiritul Invictus!

Mulțumim, de asemenea, partenerilor noștri din campanie, EM360 și voluntarului nostru, jurnalistul Adrian Măniuțiu, care, de fiecare dată, face ca imposibilul să devină posibil!

Am fost onorați de susținerea lui Eduard Grosu, sportivul care la doar 21 de ani a devenit primul ciclist profesionist din România și care acum se pregătește să ne reprezinte la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

De asemenea ni s-a alăturat atât Adi Marcu – Vicecampion Național Under 23 la ciclism și Valentin Afrasinei – Campion Național Cadeți, cât și alți 4 campioni naționali de la categoriile copii, toți membri ai echipei EG Cycling Academy. Mulțumim pentru dedicare!

Mulțumim Batalionului 33 Vânători de Munte “Posada” din Curtea de Argeș și comandantului batalionului pentru primirea călduroasă! Să nu uităm că acest batalion are și cei mai mulți militari răniți în teatrele de operații și 5 militari care au plătit cu sacrificiul suprem pentru binele României!

Nu putem încheia această serie fără a multumi tuturor voluntarilor care ne-au fost alături azi, dar și celor care ne sunt alături din alte părți ale țării!

Go Invictus!

Campania #ROMÂNIAeINVICTUS continuă! Rămâneți aproape!

Leave a Reply