Skip to main content
Evenimente

Militarii răniți, campioni naționali la Para Tir cu Arcul

By octombrie 6, 2021No Comments
campioni para tir cu arcul - invictus romania

Sportivii #Invictus, legitimați la secția de tir cu arcul a Clubului sportiv al Armatei „Steaua” București, au participat la Campionatul Național de Para Tir cu arcul, organizat sub egida Comitetului Național Paralimpic, în orașul Câmpina, județul Prahova.

Lotul format din stelistul Filip Ghiorghi, caporal clasa a II-a Marcel Neagu, caporal clasa a III-a Eugen Pătru, plutonier major Florin Cojocaru, plutonier major Ionuț Butoi, colonel Nicușor Pegulescu și domnul antrenor Aurel Robu a reuși să urce pe podiumul competiției, adjudecându-și primele poziții ale clasamentului, atât la arc olimpic, cât și compound.

La arc compound, caporal clasa a II-a Marcel Neagu a ocupat prima poziție a probei reușind să devină astfel Campion Național la Para Tir cu Arcul compound. Cu cele 147 de puncte trase a obținut un nou record național paralimpic, cu 1 punct mai mult decât recordul de anul trecut adjudecat tot de el.

Titlul de Vicecampion al probei a fost ocupat de către plutonier major Ionuț Butoi. Acesta a trecut în semifinale de colonel Nicușor Pegulescu, însă în finala mare a fost învins de către „elevul său” Marcel Neagu.

La arc olimpic, caporal clasa a III-a Eugen Pătru a ocupat locul I, iar plutonier major Florin Cojocaru, locul al II-lea al clasamentului.

Încurajările voastre le-au tratat diversele afecțiuni medicale de care suferă fiecare dintre ei, implicarea voastră i-a ajutat să înlocuiască medicamentele cu sportul și să petreacă mii de ore pe terenul de antrenament, prieteniile care s-au legat între ei, greutățile pe care le-au înfruntat împreună, i-au transformat din învinși în învingători și în adevărate exemple de voință și determinare.

Felicitări tuturor! Go Invictus!

#ArmataRomâniei #CSASteaua #InvictusRomania #ComitetulNaționalParalimpic

Leave a Reply