Skip to main content
Evenimente

️Luptătorul rănit, Plt.adj.pr(rz) Manaila Eugen – Campion Național de powerlifting, la categoria 93 de kilograme, Masters 2

By octombrie 5, 2021februarie 19th, 2022No Comments
manaila eugen campion powerlifting - invictus romania

Disciplina, voința de fier, antrenamentele muncite, implicarea celor din jur – naște campioni.

Nu demult, Eugen mergea într-un scaun cu rotile însă nu a renunțat. Și-a depășit limitele rând pe rând, în fiecare zi, ca într-o cursă cu obstacole, iar astăzi este sursa noastră de inspirație.

Pentru al doilea an consecutiv, Eugen reușește să obțină patru medalii de loc I, la squat, press bench, deadlift și un total de 402,5 kilograme, în cadrul Campionatului Național de Powerlifting.

A muncit mult anul acesta însă și rezultatele sunt pe măsură.

L-a avut alături pe domnul antrenor Ioan Iordache de la CSA Steaua București, club la care este legitimat luptătorul nostru.

Felicitări Eugen!

Go Invictus!

#EchipaInvictusRomânia️

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin în continuare!

#InvictusRomania #ArmataRomâniei #CSASteaua #OMVPetrom EM360 Studio #AsociatiaPovestasii #ComitetulParalimpicRomân Asociatia Camarazii Decathlon România #sanovil #BCR, #rombat #comelf #TNT #Telekom #ringier #veloxlogistics #conectica #explorer #romaqua #Groupborsesc #mechromindustry #artrelax #soulDentalstudio #termoefect #arcsim #ecosmartinstal #InvictusGames #ConsiliulJudețeanArgeș #Transgaz #IanaOptik #ProNutrition #Transgaz #Neuromotrica și nu în ultimul rând voluntarilor #invictus

Leave a Reply