Skip to main content
Evenimente

Invictusul Irinel Matei a gonit ca vântul la L’Étape Romania by Tour de France

By septembrie 2, 2022septembrie 7th, 2022No Comments
cover ciclism in bucuresti l etape tf - invictus romania

Rezultat excepțional obținut de către Invictusul Irinel Matei în cadrul L’Étape Romania by Tour de France

Într-un timp de 01:03:50 Irinel a reușit să termine al patrulea la categoria de vârstă 40-49 de ani din 155 de concurenți și pe poziția 13 a clasamentului general dintr-un număr de 513 concurenți.

42 de km într-o cursă spectaculoasa care, începând din acest an, se desfășoară și în România, pe străzile Bucureștiului.

A muncit foarte mult pentru a atinge această performanță, a fost serios și ambițios.

Un exemplu de determinare și consecvență, un om care nu a ratat nici un antrenament.

„Sunt foarte fericit că am avut șansa de a participa la o cursa de o asemenea amploare. Am colaborat cu sportivi pe care nu ii cunoscusem anterior și am reușit, împreună, să ne atingem obiectivul. La antrenamente, îmi imaginam cum ar fi ultima suta de metri, dar a fost mai solicitant decât ma așteptam, am tras tare iar rezultatul a fost strâns, cu diferențe chiar de zecimi de secunde. Mi-am stabilit un target simplu, acela de a ajunge la finish, fără accidentări, dar spiritul de învingător m-a motivat și mi-a dat putere sa depășesc tot ceea ce mi-a stat în cale. A fost nevoie de foarte multă tactică și coordonare și, cum eu nu aveam cicliști din echipa mea în cursă, făceam echipa cu câte un concurent din apropierea mea. Coordonându-ne amândoi, după câteva momente de odihnă în spatele câte unui pluton, dădeam semnalul și atacam. Emoțiile cele mai mari au fost la linia de start și pe ultima suta de metri când știam ca trebuie sa dau totul pentru a da valoare cursei mele! Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături ! GO Invictus! – Irinel Matei

Este de-a dreptul impresionant!

Mai ieri credea că viața lui nu mai are nici o șansă să-și găsească un țel, iar astăzi ajunge să câștige curse pe care mulți dintre noi nici nu visăm să le începem vreodată.

Ești un exemplu pentru noi, Irinel!

Go Invictus!

#InvictusRomania #EchipaInvictusRomania #InvictusGames #ArmataRomâniei

Leave a Reply