Skip to main content
Evenimente

Invictușii la Spartan Race

By iulie 10, 2022septembrie 7th, 2022No Comments
COVER SPARTAN RACE - INVICTUS ROMANIA

Duminică, 10 iulie a.c., în inima munților Carpați, la Cheile Grădiștei, s-a strigat „Go, go, go Invictus!”, la cursa spartană ce reunește iubitorii de adrenalină, fie ei sportivi de performanță sau amatori pasionați de întreceri sportive.

Luptătorii răniți și voluntarii Invictus au arătat încă o dată că important NU este locul obținut și că #INVICTUS este despre #oameni, #camaraderie, #prietenie și #susținere !

Separat suntem puternici, însă împreună suntem o forță!

Mulțumim organizatorilor Spartan Race România și The Invictus Games Foundation pentru invitație! Mulțumim voluntarilor Invictus pentru că ne-au fost alături.

Lecție despre curaj, determinare, ambiție și perseverență la Spartan Race Romania

Veteran al teatrului de operații din Afganistan, cu 3 misiuni la activ și scafandru de luptă, colegul nostru, maistrul militar Valentin Popa a parcurs cu brio traseul cu obstacole pregătit în cadrul evenimentului „Spartan Race”, desfășurat la Cheile Grădiștei

Fie că a fost vorba despre aruncare la țintă, mutat saci de nisip, trecerea peste un obstacol sau tragerea unui buștean, Vali s-a descurcat de fiecare dată excelent dovedind că este #Invictus indiferent de situație.

Uneori e nevoie doar să alegem o cale diferită care să ne conducă la reușită , iar adevărata abilitate stă în puterea de a ne confrunta cu lucrurile dificile pe care ni le rezervă viața, de a depăși obstacolele cu fruntea sus și de a o lua de la capăt de fiecare dată

Go, Vali, go Invictus!

Leave a Reply