Skip to main content
Evenimente

Invictus Challenge

By august 11, 2021octombrie 6th, 2021No Comments
invictus challenge 19 iunie 2021 featured - invictus romania

Nu am reușit să urcăm împreună Transfăgărășanul, pe 19 iunie, pentru că vremea ne-a fost fost potrivnică, iar siguranța participanților a fost prioritatea noastră.

Oricât de mult ne-am documentat și ne-am pregătit noi pentru această întâlnire, prognoza s-a schimbat radical. Dacă inițial ne așteptam la soare și 24 de grade Celsius, pe Transfăgărășan a nins, a fost ceață, vânt și o maximă de 7 grade Celsius.

Prin urmare, pentru că militarii răniți în teatrele de operații ne-au demonstrat deja că niciun obstacol nu este de nedepășit, am găsit și noi o soluție.

Ne-am mutat cu acțiunea în București, unde, începând cu ora 10:15, am alergat și am pedalat pe circuitul închis din spatele Mall-ului Băneasa.

Alături de luptătorii răniți au venit voluntari din 6 țări, ambasadori, diplomați, oameni din business, sportivi, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale și împreună am scris încă o filă din povestea Invictus România.

Spiritul de echipă, solidaritatea, camaraderia, puterea de a te ridica după ce totul părea pierdut, dar și dârzenia și tăria de caracter a luptătorilor noștri răniți în operațiuni militare sunt doar câteva din lecțiile fantastice pe care noi toți le primim de fiecare dată cu drag de la acești oameni minunați care nu renunță, oricât ar fi de greu.

Vă transmitem și noi, cu inima deschisă – Nu lăsăm pe nimeni în urmă, indiferent de dificultăți!

România e cu voi, #ROMANIAeINVICTUS!

Mulțumim Decathlon România – sponsor oficial al evenimentului!

Mulțumim Melissimo,

și nu în ultimul rând mulțumim echipei EM360 Studio!

 

Leave a Reply