Skip to main content
Evenimente

Campionatul Național Outdoor

By august 11, 2021octombrie 6th, 2021No Comments
campionatul national outdoor 2021 - invictus romania

În perioada 15-18.07.2021, lotul de tir cu arcul al echipei Invictus România, sub culorile Clubului Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, a participat la CAMPIONATUL NATIONAL OUTDOOR, Arc Olimpic / Compound / Barebow, Seniori si Juniori, M+F, organizat de către Federația Română de Tir cu Arcul, în comuna Aninoasa, județul Hunedoara.

Lotul a fost format din următorii sportivi: caporal clasa a II-a Neagu Marcel, caporal clasa a III-a Pătru Eugen, plutonier major Butoi Ionuț, plutonier major Cojocaru Florin, plutonier major Romila Eduard, plutonier adjutant Căpățâna Iulian, maior Nicola Dănuț, colonel Pegulescu Augustin, plutonier adjutant principal (în rezervă) Toma Mihai, plutonier adjutant (în rezervă) Bolovan Florin, plutonier adjutant (în retragere) Boc Florin.

Cel mai bun rezultat al echipei a fost obținut de către caporalul Marcel Neagu, care a reușit să obțină titlul de VICECAMPION NAȚIONAL, urcând pe locul 2 în clasamentului competiției, la tir cu arcul compound.

Plutonier major Butoi Ionuț, pe lângă faptul că sfaturile lui au dat roade în evoluția fulminantă a lui Marcel, acesta se bucură și de o reușită excepțională din partea soției, doamna Georgeta Butoi, care a ocupat prima poziție a clasamentului feminin. Ionuț a obținut locul 6 în clasamentul probei de arc compound.

Pe echipe, sportivii noștri au obținut locul 2 la arc olimpic prin echipa formată din: caporal clasa a III-a Pătru Eugen, plutonier major Cojocaru Florin și Ciornei Daniel; și tot locul 2 la arc compound prin sportivii: caporal Marcel Neagu, Gerard Dumitrașcu, Achile Ovidiu.

Cele două loturi au fost conduse de către domnul antrenor Robu Aurel, din cadrul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București.

Invictușii noștri sunt români căliți care nu au stat prea mult pe gânduri și au început o nouă viață, una bazată pe sport, în care prioritatea numărul 1 este aceea de a ieși învingători pe toate planurile.

Sprijinul celor din jur a contat enorm, în fiecare secundă a vieți lor de după incident, iar acești oameni merită toată aprecierea noastră.

Este un efort comun, pe deoparte al Statul Major al Apărării, iar de cealaltă parte a voluntarilor Invictus și a tuturor celor care s-au strâns în jurul lor pentru a-i sprijini.

Mulțumim tuturor în egală măsură!

Împreună suntem puternici!

Go Invictus!

Leave a Reply